Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.
Βάση Ομπρέλας TARANTULA
Αντιανεμική, προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια.
Διάμετρος 56cm
Από πανίσχυρο υλικό.
Εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.
Νέα βραβευμένη και διεθνώς κατοχυρωμένη πατέντα.
Ελληνικό προϊόν
 

Μερικές ερωτήσεις που πιθανόν να σκεφτείτε…

1)     Γιατί να επιλέξω τη βάση ταραντούλα;

 Υπάρχουν πολλοί λόγοι!

α) Σταθερότητα στον άνεμο

β) Ευκολία στη τοποθέτηση

γ) Η ασφάλειά σας και των γύρω σας.

δ) Μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στη χρήση

ε) Εξαιρετικά μικρός όγκος αποθήκευσης και μεταφοράς

Ξεχάστε τις βίδες, τα παγούρια, τα αιχμηρά μεταλλικά και επικίνδυνα εξαρτήματα, τις καστάνιες και ότι άλλο «μοιάζει» με βάση ομπρελών. Έχουν δημιουργηθεί πολλά ατυχήματα με όλες αυτές τις βάσεις που κυκλοφορούν διότι πολύ απλά δεν μπορούν να κρατήσουν την ομπρέλα σε ένα απότομο δυνατό αέρα, όπως συμβαίνει στις Ελληνικές παραλίες. Η βάση ταραντούλα είναι ένα δοκιμασμένο προϊόν και έχει αντεπεξέλθει απόλυτα, κάτω από πολύωρες και σκληρές πειραματικές διαδικασίες, αποκτώντας έτσι όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να γίνει δεκτό στην παγκόσμια αγορά

2)     Σε ποιους νόμους της φυσικής στηρίζεται η χρήση της;
Η βάση ταραντούλα στηρίζεται στις δυνάμεις των τριβών που προκαλούν οι αντιολισθητικοί γάντζοι που φέρει το πανίσχυρο πανί. Το λίγο βάρος που θα τοποθετήσουμε στην επιφάνια του πανιού το οποίο έχει διάμετρο 60 εκατοστά είναι ικανό να ακινητοποιήσει τελείως τον ιστό της ομπρέλας. Ο λόγος; Η δύναμη του βάρους από την άμμο ή τα βότσαλα πολλαπλασιάζετε επί 10 εξαιτίας της αντίστασης που προκαλούν οι αντιολισθητικοί γάντζοι. 3 με 4 κιλά βάρος μετατρέπονται σε 40 κιλά αντίστασης!!! Πραγματικά θα σας δώσει την αίσθηση ότι τη βάλατε σε τσιμέντο!!!

3)     Ποια είναι η σχέση ποιότητας,αντοχής και τιμής;

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια ελληνική πατέντα και μέσα από την προσπάθεια αυτή να αποδείξουμε ότι οι ελληνικές καινοτομίες αξίζει να βρίσκονται στην κορυφή της εμπορικής πυραμίδας. Ως εκ τούτου χρησιμοποιήσαμε τεχνολογία αιχμής με υλικά που έχουν αντηλιακή προστασία και αντοχή στο χρόνο και τη σκληρή χρήση με σκοπό να αναγάγουμε  μια απλή βάση ομπρέλας σε πραγματικό έργο τέχνης από άποψη εφευρετικότητας, τεχνολογίας, αντοχής και ευχρηστίας, πράγμα που μας κάνει περήφανους!

4)     Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού χρησιμοποιώντας τη βάση ταραντούλα;

Απολύτως κανένας!!! Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να φύγει από το έδαφος.Βάλτε το κοντάρι όσο περισσότερο μπορείτε στο έδαφος. Τοποθετήστε μπόλικη άμμο ή βότσαλα και δοκιμάστε να την κουνήσετε!!! Θα σας καταπλήξει το πόσο δύναμη θα χρειαστείτε!

5) Κάνει για όλες τις ομπρέλες;
Ασφαλώς! Φέρει ιδικούς αντάπτορες μέσα στη βάση και αρχικά είναι ρυθμισμένη να προσαρμόζεται στο ποιο λεπτό κοντάρι που υπάρχει στην αγορά (22mm μικρή ατομική ομπρέλα) αν έχετε μεγαλύτερη ομπρέλα και κατά συνέπεια ποιο χοντρό κοντάρι απλά αφαιρείτε έναν αντάπτορα ή και περισσότερους.
6) Θα με δυσκολέψει η χρήση της;

Καθόλου! Με τρεις απλές κινήσεις μπορείτε να στήσετε την ομπρέλα σας. Η συσκευασία περιέχει οδηγίες χρήσης απλές και κατανοητές. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο και χρησιμοποιείστε τον ήχο για να ακούσετε την περιγραφή. Να θυμάστε κάνει για όλες τις παραλίες, άμμο - βότσαλα ή πέτρες. Είναι πραγματικά απίστευτο προϊόν και θα σας εκπλήξει!!! Και μη ξεχνάτε να το προτείνετε στους γύρο σας, γιατί δεν παύετε να κινδυνεύετε από την ομπρέλα του διπλανού σας... Να μια αφορμή για κουβέντα και καινούριες γνωρημίες...

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές με ασφάλεια!

Βάση Ομπρέλας TARANTULA

  • Κωδικός Προϊόντος: 18314
  • Barcode  : 



  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,00€
Ο νέος ενισχυμένος γραφιτούχος σκελετός του δεν καταλαβαίνει απο στρέβλωση διατηρώντας παράλληλα ..
39,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,50€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,80€
Το νέο Mystic είναι εδώ! Ίσως το καλύτερο καλάμι eging για να έχετε την απόλυτη αίσθηση της καλαμαρι..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 57,00€
Η καλαμαριέρα Yamashita live διαθέτει τη τεχνολογία warm jacket η οποία της επιτρέπει να διατηρ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
 Akami Mizuki θεωρείται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά τεχνητά επιφανείας. Κινείται Ζικ-Ζακ σ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,00€
                            &n..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€