Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.
BlueBlue Bashooot 105

Η αρχική ιδέα της δημιουργίας του Bashooot 105 ξεκίνησε πριν τρία χρόνια περίπου. Όλο αυτό το διάστημα μέχρι σήμερα ακολούθησαν από τους Field Testers της BlueBlue πολλές δοκιμές σε διαφορετικά μέρη της Ιαπωνίας, καταμέτρηση του αριθμού των ψαριών που έχει καταφέρει να ξεγελάσει το τεχνητό, αρκετές διορθώσεις-βελτιώσεις με αποτέλεσμα σήμερα να έχει φτάσει στην τελειοποίηση του Bashooot 105 και να μπορεί να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή.

Το όλο concept της δημιουργίας του βασίστηκε στην όσο το δυνατόν καλύτερη απομίμηση ενός ακαταμάχητου ζωντανού δολώματος... τον Γαύρο, με σκοπό να ξεγελάσει τα ψάρια που τρέφονται με αυτό που ως γνωστόν είναι πολλά. Επομένως δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στα είδη ψαριών που μπορούμε να ξεγελάσουμε με το Bashooot 105 που είναι από λαβράκι μέχρι και τούνα. Είναι φανερό οτι οι Ιάπωνες κατάφεραν τον στόχο τους και δημιούργησαν ένα τεχνητό all-rounded τύπου.

Προδιαγραφές κατασκευής του Bashooot 105:

  • Το μήκος του Bashooot είναι 105mm, δηλαδή στο μήκος του συνηθισμένου μεγέθους γαύρου που συναντάται σε κοπάδια.
  • Το σύρμα που βρίσκεται στο εσωτερικό του, πάνω στο οποίο τοποθετούντε τα κρικάκια με τις σαλαγγιές, είναι μονοκόματο. Αυτό του δίνει πολύ μεγάλη αντοχή καθιστώντας το ικανό να τα βάλει με δυνατούς αντιπάλους όπως μεγάλα μανάλια, τονάκια, κυνηγούς.
  • Το βάρος ανέρχεται στα 37γρ και η πτώση του προς τον βυθό γίνεται σε οριζόντια θέση πραγματοποιώντας παράλληλα rolling. Αυτή η δράση του κατά τη πτώση ανεβάζει δραματικά τη συχνότητα των χτυπημάτων απο τα διαφορετικά είδη ψαριών.
  • Οι αποστάσεις που καλύπτει κατά τη ρίψη του είναι εντυπωσιακές ακόμη και όταν χρησιμοποιούμε νήμα σε πολύ μεγάλες διαστάσεις. Αυτό το ωφείλει στο αεροδυναμικό σχήμα που του έχει δώσει η BlueBlue και είναι εμπνευσμένο απο το Ιαπωνικό τρένο Shinkasen N700 το οποίο έχει σχήμα σφαίρας και φτάνει τα 320Km/h.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με #2 ή #4 νούμερο σαλαγγιές. Ανάλογα με τα ψάρια που απευθυνόμαστε χρησιμοποιούμε και το ανάλογο μέγεθος. Δηλαδή για λαβράκια θα επιλέξουμε το νούμερο #4 ενώ για πιο δυνατά ψάρια όπως είναι τα μανάλια, τονοειδή θα επιλέξουμε το νούμερο #2.

Το Bashooot 105 είναι ένα ιδιαίτερο χειροποίητο Jig-minnow, είναι μία «σφαίρα» με μακρινές ρίψεις, περίτεχνες πλεύσεις και μεγάλη αντοχή στην μάχη. Με γρήγορη ανάκτηση το βάθος πλέυσης του περιορίζεται στα λίγα εκατοστά από την επιφάνεια ένω αν το σταματήσουμε κατεβαίνει προς το βυθό σε οριζόντια θέση αν θέλουμε να ψαρέψουμε πιο βαθειά.
Δεν διαθέτει σαλαγιές ώστε να αρματωθεί ανάλογα με τα ψάρια που θέλουμε να αλιέυσουμε. Με νούμερο #2 σαλαγιά τοποθετείστε κρικάκια 5-6mm και σε νούμερο #4 Nο 3-4mm κατά προτίμηση της Dragon που είναι ιδιάιτερα ποιοτικά.BlueBlue Bashooot 105

  • Κωδικός Προϊόντος: BBbshoot105
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 25,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,80€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Τ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Τ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,50€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Τ..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,50€
Η UO-jya ανήκει στις νέου τύπου καλαμαριέρες με ρεαλιστικά χρώματα και χωρίς ρούχο (ύφασμα..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,90€