Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.
GAN CRAFT UO-jya 3.5 SLOW

Η UO-jya ανήκει στις νέου τύπου καλαμαριέρες με ρεαλιστικά χρώματα και χωρίς ρούχο (ύφασμα) που σχεδιάστηκαν για ένα μόνο λόγο : τα καλαμάρια σε πολλά μέρη έχουν μάθουν να αποφεύγουν τις κλασσικού τύπου καλαμαριέρες οπότε για να τα ξεγελάσουμε χρειαζόμαστε μια καλαμαριέρα με σούπερ ρεαλιστική εμφάνιση και κίνηση. Αφαιρώντας λοιπόν, το ρούχο και τα φτερά από το σώμα μειώνουμε την αντίσταση του μέσα στο νερό οπότε μπορούμε πιο εύκολα να πετύχουμε μια γρήγορη πλεύση ζιγκ-ζαγκ (Dart Action). Επίσης, ανεβαίνει η ταχύτητα βύθισης αλλά λόγω του ότι η UO-jya έχει το ίδιο σώμα με της Egijya,διατηρείται η μακρά βύθιση σε οριζόντιο θέση όπως και η ανοιχτή κίνηση side-to-side κατά τα jerks. Και αφού μιλάμε για σχεδίαση με στόχο “πονηρεμένα” καλαμάρια, ένα ακόμα πλεονέκτημα της έλλειψης ρούχου είναι η μεγαλύτερη αίσθηση της κίνησης της καλαμαριέρας με αποτέλεσμα να νιώθουμε ακόμα και το παραμικρό άγγιγμα πλοκαμιού πάνω της! Η διαφορά της UO-jya από την Egijya είναι ότι αυτή η νέου τύπου καλαμαριέρα μπορεί και κάνει λίγο rolling (δράση κύλισης) λόγω της λείας επιφάνειας του σώματος, σαν ψάρι που προσπαθεί να κινηθεί με δυσκολία. Η εναλλαγή στο ψάρεμά μας των δύο τύπων καλαμαριέρας πάντοτε φέρνει τα καλά αποτελέσματα!!     

Το έρμα σχεδιάστηκε από την αρχή ώστε να αναδείξει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της καλαμαριέρας ενώ το σώμα παραμένει το ίδιο με της Egijya. Προστέθηκε στριφτάρι για κρικάκι προκειμένου να ελεγχθεί το rolling και να σταθεροποιηθεί η στάση της καλαμαριέρας μέσα στο νερό.


Τα “πονηρεμένα” καλαμάρια είναι συνήθως τα.. μεγάλα καλαμάρια οπότε επιλέχθηκαν οι βελόνες τις Egijya 3.5 με την μεγάλη δυνατότητα διείσδυσης και συγκράτησης δηλαδή κοφτερές και ανθεκτικές βελόνες!

Τα ολογραφικά σχέδια στο εσωτερικό της καλαμαριέρας σε συνδυασμό με την ρεαλιστική απόχρωση των χρωμάτων, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν μπορεί να αφήσει κανένα κεφαλόποδο ασυγκίνητο! Πράγματι, η OU-jya Normal είναι μοναδική καλαμαριέρα που θα κάνει την διαφορά όταν θέλουμε να ψαρέψουμε με μία τέλεια απομίμηση μικρού ψαριού ή γαρίδας. Διατίθεται σε εννιά realistic και μη χρωματισμούς που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας και για όλες τις συνθήκες που θα συναντήσουμε.

Η διαφορά της OU-jya Normal με την OU-jya Slow βρίσκεται καθαρά στον ρυθμό βύθισης ο οποίος είναι πολύ πιο αργός στην “Slow”, δίνοντας μας την δυνατότητα να ψαρέψουμε με μια 3.5 καλαμαριέρα ακόμα και σε... ρηχά νερά! Ποιοτικώς, μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με την “Normal” δηλαδή ρεαλιστική εμφάνιση, σώμα και βελόνες αλλά το έρμα της έχει τροποποιηθεί ελάχιστα ώστε να μας δίνει πιο αργή βύθιση αλλά και πιο αργή απόκριση στα jerk. 

Βάρος 

23gr


Ρυθμός βύθισης σε ελεύθερη πτώση

Uojya Slow
5 s/m
GAN CRAFT UO-jya 3.5 SLOW

  • Κωδικός Προϊόντος: SQGC1006
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,80€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Τ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Τ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,50€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Τ..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,50€
Η UO-jya ανήκει στις νέου τύπου καλαμαριέρες με ρεαλιστικά χρώματα και χωρίς ρούχο (ύφασμα..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,90€