Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.
HARIMITSU-SUMIZOKU GOU


Η Ιαπωνική εταιρεία Harimitsu Sumizoku είναι μία από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καλαμαριέρων Egi jigs στον κόσμο και έχει τη φήμη ότι έχει την καλύτερη και μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από οποιαδήποτε εταιρεία στην αγορά. Διεθνές αποδεκτό επίσης είναι το γεγονός ότι πρόκειται για τις πιο καλοσχεδιασμένες, ποιοτικές, οπτικά εμφανίσιμες καλαμαριέρες που υπάρχουν στην αγορά. Για πολλούς φανατικούς ψαράδες της τεχνικής του EGING αποτελεί επιλογή όταν τίποτε άλλο δεν «δουλεύει».
 Αναλύοντας το μοντέλο GOU της SUMIZOKU θα θέλαμε να αναφέρουμε πως πρόκειται για το πιο ακριβό μοντέλο καλαμαριέρας που κατασκευάζει η SUMIZOKU. Διαθέτει ένα μοναδικό σχήμα έρματος, ειδικά σχεδιασμένο, με αποτέλεσμα να την κάνει να ξεχωρίζει από τις καλαμαριερες των υπολοίπων εταιρειών. Έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως η καλαμαριέρα πραγματοποιώντας ακόμη και μικρές κινήσεις με το καλάμι μας Επίσης διαθέτει αεροδυναμικότητα πετυχαίνοντας έτσι πολύ μακρινές ρίψεις. Το σώμα της είναι κατασκευασμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να προσφέρει σταθερή πλευστότητα. Είναι καλυμμένο με ποιοτικό ύφασμα το οποίο χαρακτηρίζεται από την αντοχή του, έτσι ακόμη κι έπειτα από αρκετές συλλήψεις δύσκολα θα δούμε να φεύγει από το σώμα της καλαμαριέρας. Είναι τόσο φυσικό στα μάτια των κεφαλόποδων, που ακόμη και το πιο καχύποπτο καλαμάρι δεν θα διαστάσει να «αγκαλιάσει» την καλαμαριέρα. Τα γκίνια της έχουν υποστεί χημική επεξεργασία στο ακόνισμα, με αποτέλεσμα να είναι πραγματικά πολύ αιχμηρά μην αφήνοντας περιθώριο στα καλαμάρια που επιτίθενται στην καλαμαριέρα. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι διαθέτουν ειδική επίστρωση για αντιδιαβρωτική προστασία και δεν σκουριάζουν εύκολα. Το μοντέλο GOU διαθέτει slim μύτη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της αντίστασης στο νερό κατά τη διάρκεια των JERKS. Ένα πλεονέκτημα ακόμη λόγω της slim μύτης, είναι το εύκολο και εντυπωσιακό DARTING ACTION που πραγματοποιεί κατά την διάρκεια των jerks που πραγματοποιούμε, είτε αυτά είναι δυνατά είτε πιο ήπια. Είναι διαθέσιμες σε πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς με εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων, UNDERTAPES που καθηλώνουν τα καλαμάρια.


 Η GOU σειρά της SUMIZOKU είναι σίγουρα μια σταθερή, ποιοτική, αποδοτική, λειτουργική και ανθεκτική επιλογή στα EGING ψαρέματα μας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ GOU EGI  3.5

Ρυθμός βύθισης: 3,5~4 s/m

Βάρος: 20 gr

HARIMITSU-SUMIZOKU GOU

  • Κωδικός Προϊόντος: GOU-EGI-35
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 17,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ο νέος ενισχυμένος γραφιτούχος σκελετός του δεν καταλαβαίνει απο στρέβλωση διατηρώντας παράλληλα ..
39,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,60€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,80€
Νέο καλάμι από την Oceanic για την τεχνική του eging. To Mystic είναι κατασκεύασεμενο από na..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 55,00€
Η καλαμαριέρα Yamashita live διαθέτει τη τεχνολογία warm jacket η οποία της επιτρέπει να διατηρ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
Το Akami Mizuki θεωρείται ως ένα από τα πιο αληθοφανή τεχνητά στην ιαπωνική αγορά. Φτιαγμένο από υλι..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,00€
Η Rais Spotter 2.0 είναι μια σιλικόνη τύπου slug η οποία λόγω του σχεδιασμού της μπορεί να δουλευτεί..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€