Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.
HARIMITSU-SUMIZOKU JYU-NORMAL


Η Ιαπωνική εταιρεία Harimitsu Sumizoku είναι μία από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καλαμαριέρων Egi jigs στον κόσμο και έχει τη φήμη ότι έχει την καλύτερη και μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από οποιαδήποτε εταιρεία στην αγορά. Διεθνές αποδεκτό επίσης είναι το γεγονός ότι πρόκειται για τις πιο καλοσχεδιασμένες, ποιοτικές, οπτικά εμφανίσιμες καλαμαριέρες που υπάρχουν στην αγορά. Για πολλούς φανατικούς ψαράδες της τεχνικής του EGING αποτελεί επιλογή όταν τίποτε άλλο δεν «δουλεύει».

 Αναλύοντας το μοντέλο JYU της SUMIZOKU θα λέγαμε πως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο χαρακτηριστικό που διαθέτει είναι το μοναδικό σχήμα του έρματος. Είναι ειδικά σχεδιασμένο και την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες. Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε το έρμα είναι σχεδιασμένο με πολλές γωνιές, με αποτέλεσμα πραγματοποιώντας μικρές κινήσεις με το καλάμι μας να ανταποκρίνεται πλήρως η καλαμαριέρα πραγματοποιώντας ομαλές σταθερές κινήσεις. Επίσης διαθέτει αεροδυναμικότητα πετυχαίνοντας έτσι πολύ μακρινές ρίψεις. Το σώμα της είναι κατασκευασμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να προσφέρει σταθερή πλευστότητα. Είναι καλυμμένο με ποιοτικό ύφασμα το οποίο χαρακτηρίζεται από την αντοχή του, έτσι ακόμη κι έπειτα από αρκετές συλλήψεις δύσκολα θα δούμε να φεύγει από το σώμα της καλαμαριέρας. Είναι τόσο φυσικό στα μάτια των κεφαλόποδων, που ακόμη και το πιο καχύποπτο καλαμάρι δεν θα διαστάσει να «αγκαλιάσει» την καλαμαριέρα. Τα γκίνια της είναι διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα GOU και NORMAL. Έχουν υποστεί χημική επεξεργασία στο ακόνισμα, με αποτέλεσμα να είναι πραγματικά πολύ αιχμηρά μην αφήνοντας περιθώριο στα καλαμάρια που επιτίθενται στην καλαμαριέρα. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι διαθέτουν ειδική επίστρωση για αντιδιαβρωτική προστασία και δεν σκουριάζουν εύκολα. Βασικό χαρακτηριστικό που διαθέτει το μοντέλο JYU είναι η slim μύτη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της αντίστασης στο νερό κατά τη διάρκεια των JERKS. Ένα πλεονέκτημα ακόμη λόγω της slim μύτης, είναι το εύκολο και εντυπωσιακό DARTING ACTION που πραγματοποιεί κατά την διάρκεια των jerks που πραγματοποιούμε, είτε αυτά είναι δυνατά είτε πιο ήπια. Είναι διαθέσιμες NORMAL και SLOW σε Egi μεγέθος 3.5. Ρυθμός Βύθισης JYU egi 3.5 NORMAL είναι 3,5~4 δευτερόλεπτα ανά μέτρο και ζυγιζει 19,5 γραμμάρια. Ρυθμός βύθισης JYU egi 3.5 SLOW είναι 5,5~6 δευτερόλεπτα ανά μέτρο και ζυγίζει 18 γραμμάρια. Είναι διαθέσιμες σε πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς με εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων, under tapes που καθηλώνουν τα καλαμάρια.


 Η JYU σειρά της SUMIZOKU είναι σίγουρα μια σταθερή, ποιοτική, αποδοτική, λειτουργική και ανθεκτική επιλογή στα EGING ψαρέματα μας.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

JYU EGI 3.5 NORMAL 

Ρυθμός βύθισης: 3,5~4 s/m

Βάρος: 19,5 gr

HARIMITSU-SUMIZOKU JYU-NORMAL

  • Κωδικός Προϊόντος: JYU-EGI-35-NORMAL
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ο νέος ενισχυμένος γραφιτούχος σκελετός του δεν καταλαβαίνει απο στρέβλωση διατηρώντας παράλληλα ..
39,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,60€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,80€
Νέο καλάμι από την Oceanic για την τεχνική του eging. To Mystic είναι κατασκεύασεμενο από na..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 55,00€
Η καλαμαριέρα Yamashita live διαθέτει τη τεχνολογία warm jacket η οποία της επιτρέπει να διατηρ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
Το Akami Mizuki θεωρείται ως ένα από τα πιο αληθοφανή τεχνητά στην ιαπωνική αγορά. Φτιαγμένο από υλι..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,00€
Η Rais Spotter 2.0 είναι μια σιλικόνη τύπου slug η οποία λόγω του σχεδιασμού της μπορεί να δουλευτεί..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€