Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.
Προ παραγγελία Liberate Li603S tz / NISSIN ARES

Η Ιαπωνική εταιρεία NISSIN ARES στην νέα σειρά καλαμιών έχει χωρίσει τα καλαμια της σε δυο βασικές κατηγορίες,  αυτή του Light Game και αυτή του Seabass/Eging. Το Li603Stz ανήκει στην κατηγορία του Light Game και για την ακρίβεια του Ultra light game.


Το μοντέλο Li603Stz  της νέας ολοκληρωμένης σειράς καλαμιών LIBERATE διαθέτει μήκος 1.90m. Είναι δίσπαστο και η ένωση των δυο στελεχών γίνεται με την μέθοδο του spigot. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο καλάμι εξειδικευμένο για την τεχνική του Ajing ενώ η Nissin Ares αναφέρει ότι είναι ιδανικό και για Ultra light Eging χρησιμοποιώντας πολύ μικρές καλαμαριερες.



Το συνολικό βάρος του καλαμιού είναι μόλις 50 γραμμάρια. Διαχειρίζεται εξαιρετικά τα μικρά σιλικονακια που συνδυάζονται με λιλιπούτεια jigheads μέχρι 1,5 γραμμάριο βάρος που είναι και το Lure Max του καλαμιού.


Διαθέτει εξαιρετική αίσθηση την οποία οφείλει στο υψηλής ποιότητας carbon που έχει χρησιμοποιήσει η Ιαπωνική εταιρεία Nissin Ares καθώς και στην solid κορυφή του. Μας δίνει την αίσθηση ακόμη και του πιο ανεπαίσθητου τσιμπήματος στο τεχνητό μας δόλωμα είτε από κάποιο κοκκαλι-σαφριδι είτε από κάποια σουπιά ή καλαμάρι.



Η κορυφή του Li603Stz είναι solid και έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να καρφώνει με ευκολία και ασφάλεια  το μαλακό στόμα ενός κοκκαλιού-σαφριδιού ή μια σουπιά ή ένα καλαμάρι. Το υψηλής ελαστικότητας carbon που έχει χρησιμοποιηθεί βοηθάει σε αυτό παρά πολύ. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ψαρεμα με μικροσκοπικά jigheads σε συνδυασμό με πολύ μικρές σιλικόνες  στον βυθό μεταφέροντας την παραμικρή λεπτομέρεια στο χέρι μας.


Χαρακτηριστικό είναι ότι παρά την λεπτή κι ευαίσθητη solid κορυφή του, ο κορμός του είναι αρκετά δυνατός κάτι το οποίο συναντάμε σε εξαιρετικής ποιότητας καλαμια και μόνο.


Στο blank του καλαμιού έχει τοποθετηθεί βάση μηχανισμού IPS της εταιρείας FUJI ενώ σε συνδυασμό με ένα μικρό κομμάτι EVA στην βάση μας προσφέρει ασφαλή λαβή ακόμη και με έναν λιλιπούτειο μηχανισμό. Αποτελείται από δέκα οδηγούς FUJI TITANIUM TORZITE που απαιτούν την χρήση νήματος PE.

Liberate Li603S tz / NISSIN ARES

  • Κωδικός Προϊόντος: Li-603S-tz
  • Διαθεσιμότητα: Προ παραγγελία
  • 477,00€
Ο νέος ενισχυμένος γραφιτούχος σκελετός του δεν καταλαβαίνει απο στρέβλωση διατηρώντας παράλληλα ..
39,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,50€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,80€
Το νέο Mystic είναι εδώ! Ίσως το καλύτερο καλάμι eging για να έχετε την απόλυτη αίσθηση της καλαμαρι..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 57,00€
Η καλαμαριέρα Yamashita live διαθέτει τη τεχνολογία warm jacket η οποία της επιτρέπει να διατηρ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
 Akami Mizuki θεωρείται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά τεχνητά επιφανείας. Κινείται Ζικ-Ζακ σ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,00€
                            &n..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€