Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.
Lucky John Anira EGIRA 8΄3" Eging Rod
Η σειρά καλαμιών της Lucky John  με ονομασία ANIRA που όλοι την γνωρίζουμε από την μεγάλη επιτυχία στα spinning καλάμια της, μεγάλωσε!!! Το νέο μέλος της επιτυχημένης σειράς είναι ένα καθαρόαιμο καλάμι για την τεχνική του Eging με την ονομασία Egira. To καλάμι έχει μελετηθεί, σχεδιαστεί και στηθεί αποκλειστικά στα νερά της χώρας μας για το ψάρεμα του μεσογειακού καλαμαριού!!
Πρόκειται για ένα άκρως τεχνικό καλάμι που μπορεί να πραγματοποιεί εύκολα και ξεκούραστα τα jerks στις κάλαμαριέρες μας χωρίς όμως να υστερεί σε αίσθηση! Αυτό το επιτυγχάνει χάρις στο εξολοκλήρου με χιαστή πλέξη blank και την τεχνολογία X-WRAP που συναντάμε συνήθως σε πολύ ακριβότερα καλάμια της τεχνικής. Πραγματικά και η πιο ανεπαίσθητη τσιμπιά από διστακτικά καλαμάρια γίνεται αμέσως αντιληπτή. Το κοντό butt μας διευκολύνει επίσης στον εύκολο και ξεκούραστο χειρισμό των τεχνητών και σε συνδιασμό με το χαμηλό του βάρος του μπορούμε να ψαρεύουμε για πολλές ώρες ξεκούραστα. Έχει οδηγούς ανοξείδωτους τύπου ΄Κ΄ και βάση μηχανισμού της εταιρείας FUJI. Άξιο αναφοράς είναι ότι τα μεγέθη των οδηγών που έχει επιλέξει να τοποθετήσει η εταιρεία Lucky John στο συγκεκριμένο καλάμια είναι πραγματικά πολύ μικρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το νήμα μας να βρίσκεται πολύ κοντά στο Blank του καλαμιού και να παίρνουμε ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση από τις καλαμαριέρες μας κατά τη διάρκεια του ψαρέματος. 
 Το μήκος του είναι 8΄3" δλδ 2.52 μέτρα ιδανικό για μακριές ρίψεις αλλά και άριστο χειρισμό. Το Egi Weight του καλαμιού είναι 2.5 - 3.5 egi δλδ διαχειρίζεται καλαμαριέρες μεγέθους 2,5-3,0 και 3,5 που είναι και οι πιο διαδεδομένες στην χώρα μας.
Ιδανικό καλάμι για τα καλαμάρια της Μεσογείου που απαιτούν ναι μεν αριστό χειρισμό της καλαμαριέρας μας αλλά χρειάζονται και την απόλυτη αίσθηση ώστε να σκανάρουμε τον βυθό με ασφάλεια και χωρις σκαλώματα. Αποτελέι Value For Money πρόταση αφού τέτοια χαρακτηριστικά βρίσκουμε μόνο σε καλάμια με διπλάσια τιμή!
 
 
CodeΜήκος
(mt)
Ε.W.
(size)
ActionΜ.Μετ/ράς
(mt)
POWERΣτελέχη
Βάρος
(gr)
LJAEJ-832ML2.522.5-3.5Fast1.31Medium Light2-
 

Lucky John Anira EGIRA 8΄3" Eging Rod

  • Κωδικός Προϊόντος: LJAEJ-832ML
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 148,00€
Ο νέος ενισχυμένος γραφιτούχος σκελετός του δεν καταλαβαίνει απο στρέβλωση διατηρώντας παράλληλα ..
39,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,50€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,80€
Το νέο Mystic είναι εδώ! Ίσως το καλύτερο καλάμι eging για να έχετε την απόλυτη αίσθηση της καλαμαρι..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 57,00€
Η καλαμαριέρα Yamashita live διαθέτει τη τεχνολογία warm jacket η οποία της επιτρέπει να διατηρ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
 Akami Mizuki θεωρείται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά τεχνητά επιφανείας. Κινείται Ζικ-Ζακ σ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,00€
                            &n..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€