Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Αποστολής

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ - ACS ή ELTA COURIER (η επιλογή γίνετε απο την εταιρεία μας, αναλόγως τον τόπο κατοικίας σας) είτε στο χώρο σας, είτε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

Το κατάστημα smartfishing.gr έχει το δικαίωμα να επιλέξει να στείλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρία εφόσον το βάρος ξεπερνάει τα 10kg. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ :

Η αποστολή παραγγελιών άνω των 60,00 € , γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Παραγγελίες μέχρι 60,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής :

Courier 6,00 €.

Μεταφορική 5,00 €.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές.

Για τους κατοίκους εκτός Ελλάδος υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Για το επιπλέον κόστος μεταφορικών ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά και η εξόφληση του μπορεί να γίνει είτε με κατάθεση στην Τράπεζα είτε με αντικαταβολή.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ή ΑΛΛΑΓΕΣ:

Λόγω των χαμηλότερων σε τιμές χρεώσεων τιμολογίων της εταιρείας μας απο τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση «Νίτης Κ. Μαρίνος» ΑΛΛΑ θα πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία νωρίτερα στο 2251042800 για να σας ενημερώνουμε για το ακριβές ποσό επιβάρυνσης σας στην συγκεκριμένη αποστολή. (Δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνετε για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας.)

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ :

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο Smartfishing.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 15.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα στη πόλη της Αθήνας. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 695 1259563, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.   Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 15.00. Επίσης αν θέλετε μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με τα κατά τόπους γραφεία της ταχυμεταφοράς για να παραλάβετε και πιο αργά. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες . Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.