Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies.
Lowrance Hook Reveal 9"

Η ανανεωμένη σειρά Hook Reveal της LOWRANCE, προσφέρει δυνατότητα χρήσης σε πλήρως αυτόματη λειτουργία με ιδιαίτερα ευκρινείς εικόνες βυθού, ακόμη και σε μεγάλα βάθη. Αποτελεί μια προσιτή λύση, με πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Η νέα σειρά Hook Reveal, κάνει το ψάρεμα εύκολη υπόθεση.

LED Τouch, SolarMAX™ οθόνη
Οι συσκευές διαθέτουν εξαιρετικές LED SolarMAX™ High Definition οθόνες με έντονα χρώματα, υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια. Η οθόνη λειτουργεί ικανοποιητικά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού προσφέροντας προηγμένη αντιανακλαστική επίστρωση για προβολή στο έντονο φως της ημέρας αλλά και σε συνθήκες απόλυτου σκότους.

Ανάλυση Οθόνης
5’’ ίντσες 800 x 480 pixels
7’’ ίντσες 800 x 480 pixels
9’’ ίντσες 800 x 480 pixels

Αυτόματη Λειτουργία
Μέσω της επιλογής της αυτόματης λειτουργίας, η συσκευή ορίζει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται έτσι ώστε να έχουμε υψηλής ανάλυσης εικόνα όσον αφορά την απεικόνιση των στόχων και την απόδοση στο υπόστρωμα του βυθού. Η αυτόματη λειτουργία προσφέρει περισσότερο ωφέλιμο χρόνο χωρίς να χρειάζονται περίπλοκες αλλαγές ρυθμίσεων όταν αλλάζουν οι συνθήκες ψαρέματος. 

TripleShot™ - StructureScan® 
Υποστηρίζεται ο νέος αναβαθμισμένος αισθητήρας της LOWRANCE®, TripleShot™ ο οποίος προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες για λειτουργία φωτογραφικής απεικόνισης της δομής του βυθού με λειτουργία SideScan Imaging™ & DownScan Imaging™ετσι πετυχαινουμε περισσότερη λεπτομέρεια στο υπόστρωμα του βυθού, περισσότερες παλέτες χρωμάτων, περισσότερες επιτυχίες. Μέσω κατάλληλου προσαρμογέα, είναι δυνατή η αναβάθμιση του αισθητήρα με επιλογή των 9-PIN αισθητήρων της LOWRANCE® Total Scan και Active Imaging 3 in1 για ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια.

FishReveal™ Smart Target View
Με την νέα λειτουργία FishReveal™ επιτυγχάνεται ιδιαίτερα ευρεία απεικόνιση της δομής του βυθού ενώ επικαλύπτονται και οι στόχοι του συμβατικού sonar. Όταν το Downscan Imaging™ συνδυάζεται με την εικόνα του κλασσικού sonar, μας προσφέρεται μια νέα, πρωτοποριακή απεικόνιση, η οποία αποτελεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη στην χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών αλιείας.

Τεχνολογία CHIRP
Εξαιρετική απεικόνιση στόχων με χρήση της τελευταίας τεχνολογίας CHIRP η οποία αποτελεί την εξέλιξη στη διαδικασία σάρωσης του βυθού. Η εκπομπή σήματος με την τεχνολογία CHIRP, δίνει την δυνατότητα συλλογής πληροφοριών υψηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα την δημιουργία σαφέστερης και υψηλότερης ανάλυσης εικόνας. Η απεικόνιση του βυθού με την τεχνολογία CHIRP προσφέρει στο χρήστη εξαιρετικό διαχωρισμό στόχων χωρίς απώλειες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

CHIRP Sonar
Οι συσκευές της σειράς Hook Reveal, διαθέτουν ένα κανάλι (υποδοχή για αισθητήρα) CHIRP τεχνολογίας, με δυνατότητα επιλογής  μεταξύ των TripleShot™, HDI skimmer και 83/200 KHz καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

C Map Genesis™ LIVE χαρτογράφηση
Η νέα σειρά Hook Reveal προσφέρει δυνατότητα χαρτογράφησης του βυθού σε πραγματικό χρόνο. Μέσω του C Map Genesis™  είναι δυνατή η δημιουργία προσωπικού χάρτη εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός πλήκτρου κατά τη διάρκεια του ψαρέματος.

Χάραξη πορείας
Μέσω του εύχρηστου ανανεωμένου μενού της LOWRANCE® η ασφαλής πλοήγηση είναι υπόθεση μερικών λεπτών. Μέσω των πλήκτρων πλοήγησης  είναι δυνατή η εισαγωγή σημείων εκκίνησης, σταθμών και προορισμού με ταυτόχρονο υπολογισμό αποστάσεων κάθε σκέλους της διαδρομής. Είναι δυνατή η μετατροπή εκτελεσμένης διαδρομής σε χάραξη πορείας αυτόματα για μελλοντική επανάληψη της διαδρομής.

Ενσωματωμένη κεραία GPS υψηλής ακρίβειας
Η ενσωματωμένη κεραία GPS υψηλής ακρίβειας διαθέτει μηχανισμό διόρθωσης θέσης με WAAS/EGNOS/MSAS χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός.

Χρωματικές Παλέτες Βυθομέτρου
Η σειρά Hook Reveal προσφέρει 14 διαφορετικές παλέτες χρωμάτων στο συμβατικό sonar και 10 διαφορετικές παλέτες στην λειτουργία της δομής βυθού. Πάντοτε διαθέσιμη, η παλέτα 13 που διαχωρίζει ξεκάθαρα τον βυθό με αποχρώσεις του καφέ και τους στόχους με διαφορετικό χρωματισμό προσφέροντας, τις ρεαλιστικότερες απεικονίσεις βυθού και απεικόνισης διαχωρισμένων στόχων.

Στίγματα, ίχνη, διαδρομές
Χωρίς πρόσθετη κάρτα micro SD μπορούν να αποθηκευτούν στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, έως και 3.000 στίγματα, 100 διαδρομές και 100 ίχνη με 10.000 σημεία ανά ίχνος.

Θύρα microSD
Διατίθεται στεγανή θύρα microSD για χρήση αναλυτικού χάρτη ναυσιπλοΐας και απεριόριστες εγγραφές βυθού για «εκπαίδευση στο σπίτι».

4 Panel split
Διαχωρισμός της οθόνης σε 4 μέρη, για περισσότερη πληροφορία με μια ματιά.

Lowrance Hook Reveal 9"

  • Κωδικός Προϊόντος: LOhReveal9
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 658,00€
Ο νέος ενισχυμένος γραφιτούχος σκελετός του δεν καταλαβαίνει απο στρέβλωση διατηρώντας παράλληλα ..
39,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,50€
Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο ..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,80€
Το νέο Mystic είναι εδώ! Ίσως το καλύτερο καλάμι eging για να έχετε την απόλυτη αίσθηση της καλαμαρι..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 57,00€
Η καλαμαριέρα Yamashita live διαθέτει τη τεχνολογία warm jacket η οποία της επιτρέπει να διατηρ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
 Akami Mizuki θεωρείται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά τεχνητά επιφανείας. Κινείται Ζικ-Ζακ σ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,00€
                            &n..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,00€